• Redīsu lakstu pesto. Zaļi, lēti, veselīgi!

    Sāļās uzkodas
    Daina Lapiņa
    6. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Pesto var gatavot arī no agro pavasara dārzeņu lakstiem, kas ir visnotaļ veselīgi un vitamīniem bagāti. Šāds pesto ļoti labi garšo kopā gan ar grilētu gaļu un dārzeņiem, gan uz kraukšķīgas maizītes.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    5m
    1 vērtējums
    5/5

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē