• FOTORECEPTE: Klasiskie kāpostu tīteņi

    Latvijas virtuve
    Daina Lapiņa
    4. februāris
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Viegli pagatavojama kāpostu tīteņu recepte ar foto soli pa solim. Ja neēd gaļu, kāpostu tīteņu variācijām vari izmantot citus pildījumus, piemēram, biezpienu ar zaļumiem, rīsus ar olu utt.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    2-4
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    50m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    1st 20m
    15 vērtējumi
    5/5

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē