• Viltotais zaķis kontrtenora Sergeja Jēgera gaumē

    Gaļas ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    24. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Viltotais zaķis.
    Foto: Ieva Andersone
    Viltotais zaķis.
    Klasiska maltās gaļas recepte, kuru Sergejs iesaka pasniegt gan kā silto ēdienu kopā ar kartupeļiem un salātiem, gan kā auksto, uzgriežamo uz maizītes.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    8
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    45m
    Kopējais laiks
    1st 5m
    12 vērtējumi
    4.58/5

    Citi ēdieni ar malto gaļu:

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē