• Šmorēta vistiņa ar timiānu un cidoniju sukādēm

    Gaļas ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    27. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Marinēta, pannā sutināta lauku vistiņa.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

     

    Kartupeļu biezenim:

    Kartupeļus vāra mīkstus, nokāš, samīca, pievieno sviestu, saldo krējumu, šķipsniņu rīvēta muskatrieksta, kādu garšaugu maisījumu un sakuļ, līdz tas ir gaisīgs un vijīgs.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē