• Pašu gatavoti pelmeņi — virtuves klasika

    Receptes
    Kristīne Vilīte
    Kristīne Vilīte
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    23. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Klasiskie pelmeņi
    Foto: Andrejs Nikiforovs, Kārlis Vilītis
    Klasiskie pelmeņi
    Gardi pelmeņi, kuri ir katras virtuvē pavadītās minūtes vērti.
    Sarežģītība
    Augsta
    Personas
    1 kg (40-55 pelmeņi)
    Izmaksas
    Vidējas
    Pagatavošana
    1st 30m

     

    Noderīgi:

    • Mīciet mazas mīklas bumbiņas, tā ātrāk panāksiet vajadzīgo mīklas konsistenci un atsperīgumu. Mīkla jāmīca, līdz tā ir elastīga un spīdīga.
    • Klasiskiem pelmeņiem izvēlies cūkas un liellopa gaļu, bet droši eksperimentē un izmēģini dažādas gaļas.
    • Pelmeņus var vārīt arī uzreiz pēc pagatavošanas, nesaldētus.
    • Maltas gaļas masu var uzlabot, piemaļot klāt šķiņķa un speķa gabaliņus.
    • Gatavošanu ar rokām var aizstāt ar pelmeņu vai ravioli gatavošanas režģi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē