- Abu veidu miltus, cukuru, sāli un gabaliņos sagrieztu sviestu saberž rīvmaizes konsistencē, pievieno pavisam nedaudz ledusauksta ūdens, veikli samīca, lai mīkla turas kopā, un uz 30 minūtēm noliek aukstumā.
- Mandeļu miltus sajauc ar krējumu, medu, vaniļas ekstraktu.
- Rabarberus sagriež gabaliņos, sajauc ar miltiem un cukuru.
- Atdzesētu mīklu uz izklāta cepampapīra izrullē aptuveni 30 centimetru lielā aplī.
- Atstājot visapkārt pāris centimetru brīvu malu, pārklāj ar sagatavoto mandeļu masu, pāri vienmērīgi pārkaisa rabarberu maisījumu, virsū uzloka brīvi atstāto apmali, viegli piespiež un pārsmērē ar sakultu olu.
- Ar visu cepampapīru pīrāgu pārceļ cepampannā, liek sakarsētā krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 40–45 minūtes. Izceptu pārlaista ar medu.
- Pīrāgs ir garšīgs gan silts, gan auksts.