- Pagatavo mīklu. Sviestu sarīvē un, pakāpeniski berot klāt miltus, cukuru un sāli, mīca un berž ar pirkstiem, veidojot mīklu. Turpina, līdz iegūst vienmērīgu drupatu konsistenci. Pievieno ūdeni un mīca, līdz iegūst mīkstu mīklas masu.
- Mīklu ar rokām izklāj tartes formā. Cenšas ieklāt iespējami vienmērīgi, rūpīgi iespiežot stūrus un maliņas. Liek saldētavā un atstāj apmēram 20–30 minūtes.
- Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. No cepampapīra izgriež tartes lieluma apli.
- Pamatni izņem no saldētavas, tajā ieklāj cepampapīru un ieber sausas pupas, zirņus vai konditorejas lodītes. Cep 15 minūtes, tad izņem no krāsns, atbrīvo pamatni no pupām un papīra, liek atpakaļ krāsnī un cep vēl 5 minūtes. Ļauj atdzist.
- Rūpīgi samaisa mandeles, sviestu, cukuru un sāli. Pievieno olas un krējumu un vēlreiz kārtīgi sakuļ. Pildījumu ieklāj atdzisušajā pamatnē.
- Pāri klāj rabarberus. Šādam rakstam izvēlas līdzīga resnuma kātus un sagriež vienāda garuma un formas gabaliņos. Tos izkārto zvaigznītēs, sākot no vidus. Brīvi palikušās maliņas aizpilda ar mazākiem gabaliņiem. Var pārkaisīt nedaudz cukura.
- Krāsni atkal uzkarsē līdz 180 grādiem. Tarti šauj krāsnī un cep vēl apmēram 25 minūtes.