• Rabarberu sīrups. Vienkārši un bez vārīšanas!

    Rabarberu ēdieni
    Daina Lapiņa
    31. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Viegla un patīkama metode, sākumā nekas nav jāvāra. Atliek vien apbērt rabarberus ar cukuru, ļaut pastāvēt un tie lieliski sasulosies paši! Pēc tam, ja gribas glabāt ilgāk, drošības pēc var uzkarsēt.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    24st
    Kopējais laiks
    24st 20m
    4 vērtējumi
    5/5

    Vēl idejas ar rabarberiem:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē