• Putukrējums no kokospiena. Lūk, kā tas izdosies vislabāk!

    Padomi virtuvē
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības SIA «Žurnāls Santa» arhīva
    Ja nevar lietot saldo krējumu vai vienkārši gribas pamēģināt ko citu, putukrējumu var uzputot arī no kokosriekstu piena. Svarīgākais ir kārbu iepriekš paturēt ledusskapī un pēc tam pienu pirms putošanas nesaskalot.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    10m

    Kārbu ar kokospienu uz vairākām stundām, vislabāk – uz visu nakti, ieliek ledusskapī. Tad kārbu atgriež, kokospienu tajā nesaskalojot. Virspusē nostājušos biezo kokospiena kārtu uzmanīgi noņem, neskarot kārbas apakšā esošo šķidrumu. Pāri palikušo šķidrumu var izmantot brokastu smūtijiem.

     

    Izņemto biezo kokospiena kārtu ar mikseri saputo mīkstās putās. Pēc vēlēšanās pievieno cukuru, vaniļas cukuru vai citu garšvielu, ņemot vērā, ka kokospiens jau pats ir saldens. No vienas kārbas iznāks pa kārtīgai karotei putukrējuma 4 desertu porcijām. Saputoto kokospienu var pasniegt ar augļiem, ogām, kūkām vai citiem desertiem.

    Vēl labi padomi virtuvē:

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē