Šī zupa ir sātīga un, pateicoties daļēji blendētajām pupiņām, tai ir brīnišķīga un bieza konsistence, kas iegulst vēderā kā silta sedziņa. Turklāt salīdzinoši ātri pagatavojama!
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
40m
Kopējais laiks
50m
7 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
500 g kupātu desiņu
4 plānas bekona šķēles
1 neliels sīpols
2-3 ķiplokdaiviņas
600 g lielo, balto pupu (jau vārītas vai konservētas)
500 ml vistas vai dārzeņu buljona
1 tējkarote kaltēta rozmarīna
šķipsna ķimeņu
2 vidēji burkāni
1 mazā bundža konservētu pupiņu (brūnās šoreiz)
2 lielas saujas svaigu spinātu (var iztikt arī bez vai aizstāt ar lapu kāpostiem)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!