• Pupiņdipiņš ar saulē kaltētiem tomātiem

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    17. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pupiņdips
    Foto: Ieva Andersone
    Pupiņdips
    Skaidra, stipra garša, burvīga konsistence un piedevām apetītlīga krāsa. Aromātisks papildinājums tavām vakariņām!  
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    10m
    • Konservētās pupiņas (var ar visu šķidrumu, var daļēji, var bez, jāskatās pēc konsistences), citronu sulu, nolobītas ķiploka daiviņas, sāli un piparus liek blendējamā traukā.
    • Sirsnīgi blendē, vienlaikus lejot klāt olīveļļu mazā strūkliņā.
    • Tad, apmēram pēc minūtes, pievieno saulē kaltētus tomātus un svaigas bazilika lapiņas, blendē vēl pusminūti.
    • Pēc garšas pievieno aso mērci Sriracha.
    • Samaisa, pirms pasniegšanas ieteicams atdzesēt ledusskapī un pārlaistīt vēl nedaudz olīveļļas.
    •  

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē