Foto: No izdevniecības SIA Žurnāls Santa arhīva (Shutterstock/AS Foodstudio)
Laiku pa laikam pasauli pāršalc jauna, kārdinoša pastas mērce – vēl nesen visi bija kā apsēsti ar ceptās fetas un ķirštomātiņu makaroniem, taču šobrīd zvaigzne ir vienkāršie un elegantie franču sīpolu makaroni! Garšas ziņā tie atgādina sīpolu zupu – ja esi šīs zupas vai karamelizētu sīpolu fans, izmēģini arī šo recepti.
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
35m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
300 g mīļākās pastas jeb, kā saka latvieši, makaronu
2 lieli baltie sīpoli
4 ķiploka daiviņas (var arī vairāk)
2 ēdamkarotes sviesta
2 ēdamkarotes olīveļļas
2 un 2 ēdamkarotes čili eļļas (var ņemt arī mazāk)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!