- Katliņā 2 ēdamkarotēs sakarsētas eļļas cep mīkstus un smaržīgus saberztus ķiplokus un sarīvētu ingveru.
- Iemaisa sojas mērci un, ja ir, vēlams arī 4 ēdamkarotes rīsu vīna. Brīdi apmaisot karsē, tad pielej buljonu, uzvāra un dažas minūtes lēni vāra.
- Liek klāt strēmelītēs sagrieztas sēnes, vāra vēl 5 minūtes, pēc garšas pieber sāli un piparus, pievieno sagrieztu čili un uz pusēm pārgrieztus pakčojus.
- Ramen nūdeles izvāra pēc instrukcijas uz iepakojuma, sadala porciju traukos.
- Blakus liek šķēlēs sagrieztas vistas filejas, pakčoju pusītes, pārlej zupu, virsū liek pa vārītas olas pusītei, pārkaisa sagrieztus sīpollokus un pasniedz.