• Populārā japāņu terijaki marināde laša šašlikam. Var marinēt arī vistas gaļu!

    Šašliks
    Laura Dumbere
    22. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Izdevniecības Žurnāls Santa arhīva foto (Shutterstock / Kamila i Wojtek Cyganek)
    Terijaki marināde ieteicama laša šašlikam, bet to var izmantot arī vistas gaļai. Marinādes sastāvā ir cukurs, kas grilējot vēlēsies piedegt, taču laša cepšanas laiks ir salīdzinoši īss un nekas dramatisks nevar notikt. Ja ceps vistu, tā būs bieži jāgroza.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    40m
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    50m

    Vēl idejas šašlikam:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē