• Plātsmaize ar tomātiem un sieru

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    3. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Tomātu plātsmaize
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Tomātu plātsmaize
    Pica latviešu gaumē – saldētās mīklas plātsmaize ar tomātiem, sieru un smaržīgiem zaļumiem. Gatava 40 minūtēs – ļoti garšīga un skaista.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    45m
    • Visas mīklas sastāvdaļas liek kopā, samīca vidēji stingrā mīklā.
    • Izrullētu ieklāj ar taukvielu iesmērētā vai ar cepampapīru izklātā 30 × 36 cm cepampannā, virsū klāj krēmsieru, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem, pārliek ar lielākām un mazākām krāsainu tomātu šķēlēm un mazo tomātiņu pusītēm, iestarpinot arī mini mocarellas bumbiņas vai gabaliņos sadalītu mocarellas bumbu.
    • Pārkaisa sāli, piparus un garšaugu maisījumu.
    • Krāsnī 200 grādu temperatūrā cep 25–30 minūtes. Izceptu var papildināt ar svaigiem zaļumiem.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē