• Pitas pica

    Uzkodas un salāti
    Daina Lapiņa
    24. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pitas pica
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Pitas pica
    Ļoti vienkārša, bet ne mazāk garšīga picas versija. Būs gatava nepilnā pusstundā un izdosies arī mazajiem pavāriem.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    25m
    1 vērtējums
    5/5
    • Apaļo pitas vai ovālo kebaba maizi pārklāj ar kečupu, visapkārt atstājot šauru maliņu.
    • Virsū liek šķiņķa šķēli, pārklāj ar siera šķēli.
    • Tad liek tomāta šķēles un mocarellas bumbiņas vai gabaliņos sagrieztu pusi lielās bumbas, pārkaisa sāli, piparus.
    • Krāsnī 200 grādu temperatūrā cep, līdz siers izkūst un maizes maliņa ir apcepusies, aptuveni 15 minūtes.
    • Izceptu pārkaisa ar zaļumiem.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē