• Pīrāgs ar spinātiem un fetu

    Uzkodas un salāti
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    8. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pīrāgs ar spinātiem un fetu
    Foto: Ieva Andersone
    Pīrāgs ar spinātiem un fetu
    Izcila uzkoda pārgājienam vai piknikam – sulīgs un sātīgs sāļais pīrāgs.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    30m
    • Pannā uz vidēji lielas liesmas liek sīpolus, ķiplokus, bekonu. Maisot apcep, līdz sīpoli mīksti un caurspīdīgi.
    • Pievieno spinātus un maisot karsē vēl pāris minūtes. Noņem no uguns un iedrupina sieru, pievieno sāli un piparus, sajauc.
    • Krāsni uzkarsē līdz 200 grādiem, cepamplāti ietauko.
    • Mīklu sadala divās daļās un viegli izrullē – kārtu, kas tiks klāta virspusē, izrullē nedaudz plānāku par apakšējo.
    • Vienu kārtu klāj uz plāts, uz tās vienmērīgi ieklāj spinātu masu.
    • Pāri klāj otru mīklas kārtu, maliņas salipina un cieši aizrullē.
    • Apziež ar olu, virspusi sadursta ar dakšiņu.
    • Šauj krāsnī un cep apmēram 15 minūtes, līdz virsma brūna un spīdīga. Izņemtu no krāsns nedaudz padzesē.
    • Līdzi ņem sadalītu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē