• Pildīts ķirbītis ar malto gaļu. Riktīgi rudenīgs ēdiens!

    Ķirbju ēdieni
    Ilze Klapere
    30. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Jānis Kairis
    Hokaido tipa ķirbīši ir vispiemērotākie pildīšanai un cepšanai krāsnī – tie ir nelieli, apaļīgi, sver ap kilogramu un izceļas ar koši oranžo mizu. Nopērkami arī lielveikalos! Un tie ir arī ļoti garšīgi, noteikti ēdami ar visu mizu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    50m
    8 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē