- Vistas šķiņķīti sagriež nelielos gabaliņos, kaltētos tomātus sagriež sīkos gabaliņos, abus sajauc.
- Uz katras izklātās tortiljas puses liek pussauju rukolas, virsū tai liek pusi sagrieztā vistas gabala, to pārklāj ar pusi skaidiņās sarīvēta cietā siera un katrā iespiež trīs mini mocarellas bumbiņas.
- Pēc vēlēšanās var pārkaisīt sāli un piparus, bet jāņem vērā, ka cietais siers un kaltētie tomāti satur pietiekami daudz sāls.
- Tortilju nepārklātās puses pārliek pāri pildījumam, tortiljas pārceļ sakarsētā un ietaukotā vafeļu pannā.
- Cep, līdz pildījums ir izkarsis cauri, siers pakusis un tortilja apcepusies skaisti zeltaina.
- Klāt var pasniegt ceptu olu, avokado šķēlītes, var pārlaistīt ar balzametiķa mērci, pārbērt ar lociņiem.
Pildītas tortiļas vafeļpannā
Pamatēdieni
29. marts, 2021
Komentēt
Gardāka, veselīgāka, interesantāka versija par ierastajām karstmaizēm: vafeļpannā ātri un vienkārši pagatavojamas brokastis.