Foto: No izdevniecības «Žurnāls Santa» arhīva (Z.Vaļickas-Pētersones personiskais arhīvs)
Vismaz reizi sezonā jāpagatavo šis garšīgais ēdiens! Pildījumam ir varianti – var izmantot arī baklažānus, kazas sieru, sparģeļus, anšovus, šķiņķi, vārītas pupiņas… Kas labāk garšo!
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Vidēja
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
40m
Pagatavošana
1st
Kopējais laiks
1st 40m
6 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
mazliet eļļas cepšanai
6 lieli tomāti
3 ķiploka daiviņas
1/4 čili pāksts
1 tējkarote cukura
sāls, pipari pēc garšas, timiāns, baziliks vai citi garšaugi pēc patikas
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!