- Sēnes sagriež šķēlītēs, pannā sakarsētā eļļā apcep un pasautē, līdz pazūd šķidrums.
- Maizes šķēlēm nogriež garozu, sablendē drumstalās, pievieno sīki sasmalcinātu sīpolu un ķiplokus, veselus ciedru riekstus, sakapātus pētersīļus, žāvētās dzērvenes un ceptās sēnes, visu sajauc.
- Iemaisa pesto, sinepes un krēmsieru, izveidojot biezu masu, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
- Vistas fileju horizontāli iegriež un atver, pārklāj ar plēvi vai cepampapīru un ar mīklas rulli parullē plānāku un gludāku. Abus filejas gabalus liek kopā tā, lai izveidotos taisnstūris un malas, kuras saskaras, nedaudz uzklātos viena otrai. Izveidoto taisnstūri pārkaisa ar sāli un pipariem un pārklāj ar spinātu lapiņām.
- Tām virsū klāj pagatavoto biezo pildījumu, nolīdzina, uzmanīgi un rūpīgi, sākot no vienas īsās taisnstūra malas, saveļ ciešā ruletē.
- Bekona šķēlītes izklāj, liekot citu pie citas, lai maliņas nedaudz pārklājas un izveidojas taisnstūris, kurā varētu ietīt izveidoto ruleti. Ļoti labi der auksti kūpināts bekons amerikāņu gaumē (iepakojumā pa 150 g), tā plānās, garās šķēles vēl viegli pastiepjot.
- Uz izklātā bekona taisnstūra liek vistas ruleti, bekonu aptin tai. Pārceļ ar eļļu izklātā cepamveidnē, apakšā paklājot rozmarīna zariņus.
- Ruleti pārslaka ar eļļu, pārkaisa piparus, liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā cep 45–50 minūtes gatavu.