- Gaļu sagriež strēmelītēs, sēnes šķēlītēs, burkānus salmiņos, visu pannā sakarsētā eļļā apmaisot cep dažas minūtes, līdz gaļa kļūst brūna.
- Sojas mērci sajauc ar 2 ēdamkarotēm tahini pastas, terijaki mērci, medu, balzametiķi, iemaisa saberztas ķiploka daiviņas, ingveru un čili pārslas, pārlej gaļai, sēnēm un burkāniem pannā, karsē vēl dažas minūtes, līdz mērce sabiezē un gaļa, sēnes un burkāni ir mīksti.
- Ja vajag, pievieno vēl sāli.
- Salātu lapas liek kopā pa divām, uz katras dubultlapas liek pa tējkarotei sezama pastas, virsū sadala cepto gaļu ar sēnēm un burkāniem.
- Pārkaisa sezama sēkliņas un sagrieztus sīpollociņus.
Pikantās salātu bļodiņas ar liellopa karbonādi
Gaļas ēdieni
6. jūlijs, 2020
Komentēt
Vienkārši, bet šiki – salātu bļodiņas ar gaļu.