• Piena ķīselis ar dzērveņu mērci

    Virtuves klasika
    Daina Lapiņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Gadu desmitiem pārbaudīta klasika – ir, kas mīl no sirds, ir, kam negaršo, savukārt tiem, kuri par šādu ķīseli pirmo reizi dzird, noteikti jāizmēģina!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    40m
    6 vērtējumi
    5/5

    Ieskaties arī te!

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē