• Piebalgas tiramisu. Ar auzu cepumiem!

    Deserti
    Sandija Šēnberga
    12. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Šis tiramisu tapis Piebalgas pusē, tāpēc desertam dots tāds nosaukums. Ir vērts pamēģināt, jo auzu cepumi atver jaunu garšu pasauli! Tiramisu desertam var atrast daudz dažādu krēma variāciju – ja izvēlies vienkāršāku, nekā šajā receptē, deserts noteikti necietīs, jo galvenais te ir auzu pārslu cepumi.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    50m
    2 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē