• Pica ar vītinātu šķiņķi

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    26. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pica ar vītinātu šķiņķi
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Pica ar vītinātu šķiņķi
    Ģimenes filmu vakaros nav labāka pavadoņa pašu gatavota pica!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    1st
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    1st 20m

    Pagatavo mīklu, visas sastāvdaļas sajaucot un samīcot līdz mīkla nelīp pie rokām. Pārklāj ar plēvi un noliek uz stundu siltā vietā uzrūgt. 

    Uz izklāta cepampapīra plāni izrullē apļa formā. Mazu maliņu visapkārt atstāj nedaudz biezāku. 

    Pārklāj ar tomātu mērci, mazu maliņu atstājot brīvu.

    Mērci pārkaisa ar sarīvētu Čedaras sieru, plārklāj ar gabaliņos sagrieztiem kaltētiem tomātiem, olīvām, kaperiem un gabaliņos sagrieztu mocarellas sieru. Pārkaisa ar pipariem, var pārslacīt ar šļuku olīveļļas. 

    Cep krāsnī 220C temperatūrā līdz siers pakusis un virsiņa skaisti apcepusies. 

    Picu izņem no krāsns, pārklāj ar šķiņķi un baziliku. Sagriež gabalos. 

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē