• Pesto pankūciņas

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    13. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pesto pankūciņas
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Pesto pankūciņas
    Pikantas, aromātiskas pankūciņas, ko baudīt ar krējumu un lasa šķēlīti, vai tāpat – ar zaļumiem.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    50m
    • Pusei piena pievieno miltus, olu, pesto mērci, svaigus maltus piparus, ar putojamo slotiņu samaisa, pievieno atlikušo pienu un ļauj 15–30 minūtes atpūsties.
    • Pannā cep mazas pankūciņas – ātri no abām pusēm.
    • Kārto šķīvī, grezno ar svaigo sieru, kas iepriekš rūpīgi sajaukts ar šķipsnu cukura un sāls, svaigi maltus piparus.
    • Uz katras pankūciņas liek gabaliņu laša vai foreles, grezno ar ciedru riekstiem un baziliku.
    • Šīs pankūciņa izcili garšos arī bez svaigā siera, tikai ar gabaliņu laša, greznotu ar šķēlīti citrona un dilles zariņu.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē