• Persiku džems ar rozmarīnu. Vidusjūras garša!

    Ievārījumi
    Daina Lapiņa
    12. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Šis aromātiskais ievārījums iederēsies gan brokastu galdā un desertos, gan uzkodās līdzās sieram, riekstiem, vītinātai gaļai, svaigiem augļiem.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē