- Riekstus krāsnī vai sausā pannā uz plīts apmaisot apgrauzdē, līdz miziņas sāk atlēkt. Ber uz dvielīša, miziņas noberž. Riekstus ar nazi rupji sakapā.
- Olu baltumus saputo, putošanu turpinot, pa daļām ber klāt cukuru, puto, līdz masa ir stingra un nedaudz spīdīga. Uzmanīgi iemaisa citrona sulu, tad miltus un riekstus.
- Uz cepampapīra uzvelk 3 apļus 20 cm diametrā. Klāj pannās, katru apli piepilda ar trešo daļu bezē un riekstu masas. Nolīdzina, liek sakarsētā krāsnī 150 grādu temperatūrā, labāk ar ventilatoru. 10–15 minūtes cep, tad temperatūru pazemina uz 115 grādiem. Cepšanas vidū pannas maina vietām, lai visas plāksnes izcepas vienmērīgi. Cep 1 stundu 30 minūtes, tad krāsni izslēdz un plāksnes atstāj krāsnī atdzist.
- Gatavo krēmu. Uzkarsē krējumu, tajā maisot izšķīdina gabaliņos salauztu šokolādi, atdzesē līdz istabas temperatūrai. Katliņā cukuru ar ūdeni nemaisot savāra sīrupā. Olu dzeltenumus saputo, putojot strūkliņā lēni lej klāt karsto sīrupu. Puto, kamēr olu masa atdziest līdz istabas temperatūrai. Pa gabaliņam klāt pieputo mīkstu sviestu. Pievieno un iemaisa kakao un iebiezināto pienu, šokolādes maisījumu, visu labi sakuļ. Krēmu klāj starp izceptajām riekstu bezē kārtām, pārklāj arī virsu. Grezno ar atlikušo krēmu un riekstiem.
- Kūku var gatavot dienu iepriekš vai vēl agrāk, uzglabāt ledusskapī, tā formu nezaudē, kļūst piesātinātāka un vieglāk griežama.