Kūkas pamatni var aizvietot ar bezē cepumiem!
- Pavlovas kūkai olas baltumu saputo mīkstās putās, pa daļām ber klāt cukuru un turpina putot, līdz masa ir bieza un stingra, cukurs izkusis.
- Masu biezā kārtā klāj pannā uz cepampapīra, krāsnī 130 grādu temperatūrā cep 1 stundu vai nedaudz ilgāk, lai kūkas ārpuse ir stingra un kraukšķīga, bet vidus mīksts. Brīdi vēl patur izslēgtā krāsnī, tad atdzesē un salauž gabaliņos.
- Sauju melleņu sašķaida, tajā iemaisa liķieri, sadala 4 glāzēs. Virsū ber avenes un pārējās mellenes, nedaudz atliekot greznošanai.
- Saldo krējumu ar vaniļas cukuru saputo, pusi liek glāzēs uz ogām. Tam virsū liek salauztos kūkas gabalus un pārējo putukrējumu. Grezno ar atliktajām mellenēm, zemeni un piparmētru lapiņām.