• Paštaisīts rabarberu etiķis. Aromātisks un gards!

    Konservēšana
    Daina Lapiņa
    14. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Kā parastu etiķi pārvērst atsvaidzinošā, garšīgā salātu piedevā? Pagatavojot pašam savu etiķi, tas ir ļoti vienkārši! Šoreiz no rabarberiem.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    2 vērtējumi
    5/5

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē