1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem. 20 × 20 cm lielā cepamtraukā ieklāj cepampapīru un viegli iesmērē ar sviestu.
2. Vidēja izmēra traukā samaisa cukuru, augu eļļu, olas un vaniļu.
3. Lielā traukā sajauc kopā miltus, kakao pulveri, cepamo pulveri un jūras sāli.
4. Viegli iemaisa slapjās sastāvdaļas sausajās, pievieno rabarberus un valriekstus.
5. Masu ielej sagatavotajā cepamtraukā ar cepampapīru un izlīdzina. Cep 20–25 minūtes vai arī līdz brīdim, kad, pārbaudot ar koka irbulīti, mīkla pie tā nepielīp. Brūnīti nevajadzētu pārcept, lai tas nekļūst sauss.
6. Izņem brūnīti no cepeškrāsns un ļauj tam atdzist. Sagriež deviņos gabalos.