- 20 cm lielas kūku veidnes malu un dibenu iesmērē ar sviestu un izklāj ar cepampapīru.
- Mandeļu miltus sajauc ar pašbriestošajiem miltiem.
- 200 g mīksta sviesta, cukuru un vaniļas cukuru saputo, pa vienai pieputo klāt olas istabas temperatūrā. Ber klāt un iemaisa miltus.
- Mīklu liek sagatavotajā veidnē, nolīdzina, krāsnī 170 grādu temperatūrā cep 55–60 minūtes, gatavību pārbaudot ar kūkas vidū iedurtu irbulīti. Ja tas ir tīrs, kūka gatava.
- Atdzesētu to horizontāli pārgriež uz pusēm.
- Ananasu šķēlītes izņem no sīrupa, nosusina. 4 šķēlītes sagriež gabaliņos, 4 pārgriež uz pusēm.
- Krēmsieru sakuļ ar vārītu iebiezināto pienu viendabīgu.
- Atsevišķi saputo 150 g saldā krējuma, tad to pievieno un iemaisa krēmsiera masā.
- Ar pusi pagatavotā krēma pārklāj pārgrieztā biskvīta apakšējo daļu, virsū vienmērīgi izklāj sagrieztos ananasu gabaliņus, pārliek ar biskvīta virsējo daļu un pārklāj ar atlikušo krēmu.
- Grezno ar ananasu šķēlīšu pusēm, dzērvenēm un maziem piparmētru zaļumiņiem.
- Pagatavo ruma mērci. Brūno cukuru pannā vai katliņā izkausē un ļauj nedaudz sabrūnēt, pievieno 30 g sviesta, ļauj tam izkust, tad iemaisa 50 g krējuma, uzkarsē, no plīts noņem, atdzesē un iemaisa rumu. Pirms sagriešanas un pasniegšanas mērci pārlaista kūkai.