1. Kamēr gatavo mīklu, mazā karstumā liek uzkarsēties pannu ar nepiedegošu pārklājumu. To viegli pārsmērē ar sviestu, arī vienu, divus vai trīs (pēc iespējām) 7–8 cm lielus kulinārijas gredzenus iesmērē ar sviestu, liek pannā uzkarst.
2. Izsijātus miltus sajauc ar cepamo pulveri un sodu. Atsevišķā traukā sakuļ olu ar cukuru, sāli, vaniļas ekstraktu un paniņām.
3. Miltus pa daļām ber klāt un iemaisa olas un paniņu maisījumā, izveidojot vidēji biezu mīklu.
4. Mīklu pilda gredzenos līdz 2/3 tilpuma. Pannai uzliek tādu vāku, kas nesaskaras ar gredzeniem. Pankūkas lēni cep, līdz mīkla ir pacēlusies līdz gredzenu augšmalai.
5. Tad ar lāpstiņu tās veikli apmet uz otru pusi, uzliek vāku un cep vēl dažas minūtes, līdz pankūkas ir izcepušās cauri.
6. Pankūkas no pannas noņem, ar naža palīdzību izņem tās no gredzeniem. Ja ir tikai viens gredzens, pankūkas cep pa vienai, katrā reizē gredzenu nomazgājot, nosusinot, iesmērējot ar sviestu un uzkarsējot.
Izceptās pankūkas uzglabā siltumā un, līdzko visas ir izceptas, tūlīt pasniedz, pārlejot ar sīrupu, medu vai kādu mērci, grezno ar ogām, augļiem, zaļumiem.