Izklausās savādi? Pamēģini – ļoti garšīgi! Turklāt vienkārši un ātri. Šoreiz cepam Briseles kāpostiņus, kuri pēc šīs savādās ziemas vēl marta sākumā joprojām bija vācami uz lauka, bet šajā receptē var izmantot arī parastos kāpostus, ziedkāpostus, kolrābjus, ķirbjus, kabačus. Faktiski visus dārzeņus, kas šķiet piemēroti!
Ilze Lipska
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
30m
Sastāvdaļas:
3 lielas saujas Briseles kāpostiņu
2 olas
1–2 ēdamkarotes miltu (kviešu, griķu u. c.)
garšvielas (pēc gaumes, bet šeit lietotas Spice House garšvielu kāpostu ēdieniem)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!