• Pārsteidzoši garšīgas! Kāpostu vafeles

    Uzkodas un salāti
    Ilze Lipska
    26. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kāpostu vafeles
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Kāpostu vafeles
    Izklausās savādi? Pamēģini – ļoti garšīgi! Turklāt vienkārši un ātri. Šoreiz cepam Briseles kāpostiņus, kuri pēc šīs savādās ziemas vēl marta sākumā joprojām bija vācami uz lauka, bet šajā receptē var izmantot arī parastos kāpostus, ziedkāpostus, kolrābjus, ķirbjus, kabačus. Faktiski visus dārzeņus, kas šķiet piemēroti!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Kāpostus sarīvē, pievieno olas, miltus, garšvielas un visu samaisa viendabīgā mīklā.
    • Pa karotei liek vafeļu pannā un cep vafeles.
    • Pasniedz siltas ar krējuma un diļļu mērcīti.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē