Sergejs Jēgers arī izbaudījis pandēmijas laika nestabilitāti – daži koncerti tiek atcelti, daži ir ieplānoti. Tāpēc viņš nolēmis paralēli mūzikai nodarboties ar to, kas viņam vislabāk iet pie sirds.
«Biju aizbraucis šogad uz Vjetnamu, pēc tam Londonā iestrēgu uz četriem mēnešiem un netiku atpakaļ uz Latviju. Kad beidzot atgriezos mājās, daudz ko pārdomāju un izvērtēju. Sapratu, ka es ne no kā vairs nebaidos, ka man nav bail no jauniem izaicinājumiem,» sarunā ar PDz atzīstas Sergejs.
Citi lasa
Viņam vienmēr ir paticis rosīties virtuvē, un, kā atzīst draugi un kolēģi, Sergejam uz to esot talants. Īpaši labi viņam veicas ar dažādu konservu gatavošanu. Līdz šim operdziedātājs tos dāvinājis draugiem un paziņām, un tie nodoti arī labdarības izsolē.
«Par manu aizraušanos uzzināja veikala iDille saimnieks Gaitis Burba un piedāvāja, lai es paša saražoto produkciju izvietoju veikala plauktos,» stāsta Sergejs. Taču, lai oficiāli sāktu tirgot savus gardumus, vajadzēja nokārtot visus papīrus un saņemt apstiprinājumu, ka nu operdziedātājs oficiāli ir mājražotājs. Pagājušajā nedēļā tas beidzot notika. «Protams, man jābūt gatavam, ka manā nelielajā virtuvītē kuru katru brīdi var ierasties inspektori no Pārtikas un veterinārā dienesta un pārbaudīt, kādos apstākļos tas viss top,» piebilst viņš.
Kādi ir populārākie Sergeja Jēgera ēdiena meistardarbi – lasi jaunākajā Privātās Dzīves numurā!