• Nevārītā Lieldienu pasha – perfekta recepte iesācējiem!

    Biezpiena ēdieni
    Daina Lapiņa
    28. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Nevārītā pasha.
    Foto: Gvido Kajons
    Nevārītā pasha.
    Lielisks variants, ja pashu gatavo pirmoreiz – process nav sarežģīts, nekas nav jāvāra, taču rezultāts ir bezgala garšīgs! Vienīgais nosacījums ir, ka pasha jāgatavo vismaz diennakti iepriekš.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    1 vērtējums
    5/5

    Vēl pashas:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē