- Šo desertu gatavo līdzīgi kā vārīto krēmu: lielāko daļu piena uzvāra kopā ar cukuru, kanēļa standziņu un plāni nogrieztu citrona miziņu. Ļauj nedaudz ievilkties.
- Bļodā saberž olu dzeltenumus ar cieti un pakāpeniski pievieno atlikušo pienu, lai masa iznāktu bez kunkuļiem. Tiem, kas gatavo pirmo reizi, ieteiktu izmantot vairāk cietes. Tad būs vieglāk veikt panēšanu, toties nedaudz tiks ziedots uz krēmīguma rēķina.
- No katla izķeksē kanēļa standziņu un citronu mizas. Nepārtraukti maisot, lēni, šaurā strūklā vārīto pienu pielej sakultajai olai. Steigties nevajadzētu, jo ola var pārvērsties omletē. Visu masu liek atpakaļ katlā un nepārtraukti maisa. Svarīgi, lai ir tādas formas lāpstiņa, kas labi piegulst katla dibenam un jo sevišķi katla malām. Karsē, kamēr masa sabiezē.
- Taisnstūra trauku izklāj ar pārtikas plēvi, ielej savārīto krēmu, pārklāj ar plēvi un liek dzesēties. Var darīt arī citādāk – ietīt krēmu pārtikas plēvē, izveidojot tādu kā desu vēlamā resnumā. Lai nu kā, ieteicams pēc atdzesēšanas masu likt nevis ledusskapī, bet saldētavā. Tad daudz vieglāks būs panēšanas process.
- Kad pienācis laiks piena cepšanai, sagatavo panēšanas staciju – milti, sakulta ola, rīvmaize. Kraukšķīga rīvmaize – it sevišķi panko! - labi kontrastē ar krēmīgo pildījumu. Tā var būt ar dažāda lieluma maizes pārslām. Lai panējums iznāktu blīvs un krēms nevarētu iztecēt, rīvmaizi var vēlreiz saberzt piestā.
- Atliek vien krēmu izņemt no saldētavas, atlaidināt, līdz var sagriezt, un panēt pareizajā secībā – milti, sakulta ola, rīvmaize. Liek uzkarsētā eļļā un vāra, līdz glīti brūnas. Notecina uz papīra dvieļa, pasniedz pārkaisītas ar pūdercukuru vai kanēli, vai ko nu sirds kāro.