- 16 × 20 cm veidni iesmērē ar taukvielu, iekaisa miltus vai ieklāj cepampapīru.
- Mīkstu sviestu saputo ar cukuru, vaniļas cukuru un olu.
- Iemaisa miltus, kakao un šķipsniņu sāls, izveidojot biezu, viendabīgu mīklu.
- Krēmsieru sakuļ ar cukuru, vaniļas cukuru un olu. Ķiršiem izņem kauliņu.
- Pusi biezās, brūnās mīklas klāj veidnē, tai virsū klāj visu krēmsiera masu.
- Ķiršus vienmērīgi sadala pa visu virsmu un viegli iespiež. Virsū pikās liek pārpalikušo brūno mīklu un pēc iespējas vienmērīgi izlīdzina.
- Liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā cep 35–40 minūtes. Atdzesētu sagriež.