• Nepārspējami sulīgais ķiršu brūnītis

    Deserti
    Daina Lapiņa
    29. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ķiršu braunijs
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Ķiršu braunijs
    Šis braunijs būs sulīgs, atsvaidzinoši saldskābs, turklāt arī draudzīgs figūrai, jo ir bagāts šķiedrvielām un labajām taukskābēm!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    35m
    Kopējais laiks
    50m

     

    • 16 × 20 cm veidni iesmērē ar taukvielu, iekaisa miltus vai ieklāj cepampapīru.
    • Mīkstu sviestu saputo ar cukuru, vaniļas cukuru un olu.
    • Iemaisa miltus, kakao un šķipsniņu sāls, izveidojot biezu, viendabīgu mīklu.
    • Krēmsieru sakuļ ar cukuru, vaniļas cukuru un olu. Ķiršiem izņem kauliņu.
    • Pusi biezās, brūnās mīklas klāj veidnē, tai virsū klāj visu krēmsiera masu.
    • Ķiršus vienmērīgi sadala pa visu virsmu un viegli iespiež. Virsū pikās liek pārpalikušo brūno mīklu un pēc iespējas vienmērīgi izlīdzina.
    • Liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā cep 35–40 minūtes. Atdzesētu sagriež.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē