• Neparastāka ideja līdzņemšanai pārgājienā vai piknikā – eksotiskais ban mī!

    Austrumnieciskas garšas
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    29. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ban mī
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Ban mī
    Ban mī ir īstens vjetnamietis – viens no populārākajiem ielas ēdieniem, ko uzkož brokastīs, dienas vidū un pirms došanās uz ballīti. Stingru noteikumu par to, kas liekams ban mī maizītē, nav – tur nonāk gan vistas gaļas bumbiņas, gan plucināta cūkgaļa, bekons utt. Tomēr izteiksmīgas garšvielas un čili asumiņš gan ir obligāts!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m

     

     

    • Iemarinē gaļu, visas marinādes sastāvdaļas sajaucot kopā, un ar iegūto masu ieberzē gaļas šķēles.
    • Liek vēsumā un atstāj ievilkties apmēram 20–30 minūtes.
    • Iemarinē burkānu un redīsu, sajaucot ar etiķi, sāli un cukuru.
    • Bekonu cep gatavu sakarsētā grilpannā uz vidēji lielas liesmas. Sagriež nelielākos gabalos.
    • Būvē sendvičus. Bageti sagriež 3–4 īsākos gabalos. Ieklāj majonēzi Sriracha, bekona gabaliņus, marinētos dārzeņus, kinzu un čili piparus.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē