- Krāsni uzkarsē līdz 220 grādiem.
- Sakuļ olas ar brūno cukuru, 1 tējkaroti vaniļas cukura, pienu, miltiem, pievieno arī sāli un muskatriekstu. Visu sakuļ šķidrā mīklā.
- Pannā uz plīts uzkarsē sviestu, raugoties, lai sviests izplūst pa visu pannu un uzklājas arī malām.
- Kad panna ir sakarsusi un sviests sāk čurkstēt, tajā lej mīklu un tūlīt pārceļ krāsnī.
- Cep apmēram 20 minūtes, līdz pankūka ir uzpūtusies un uzliektās malas ir skaisti brūnas.
- Tūlīt virsū liek šķēlītēs sagrieztu banānu un ogas, uzliek putukrējumu, kam putojot pievienotas 2 tējkarotes cukura un 1 tējkarote vaniļas cukura.