• Mini pavlovas ar mango krēmu

    Deserti
    Sandija Šēnberga
    7. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mini pavlovas ar mango krēmu
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Mini pavlovas ar mango krēmu
    Gaisīgas pavlovas, kas pašas burtiski kūst uz mēles, ar maigu un eksotisku mango piedevu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

     

    • Uz pannas lieluma cepampapīra (vislabāk balta, lai var redzēt cauri) uzzīmē četrus apļus
    • 10 cm diametrā un apgriež papīru otrādi.
    • Sāk putot olu baltumus (ne uz pašu lielāko ātrumu). Kad jau izveidojušās putas, olu kulšanas ātrumu palielina un pamazām pievieno cukuru un vaniļu.
    • Puto, kamēr masa kļūst stingra un spīdīga. Iemaisa etiķi un kukurūzas cieti.
    • Masu sadala četrās daļās, ar nazi vai karoti izklājot uz uzzīmētajiem apļiem.
    • Cep pusotras stundas 100 grādos. Atstāj cepeškrāsnī atdzist.
    • Saldo krējumu saputo ar krēmsieru, iemaisa konservēto mango biezeni.
    • Bezē pārliek ar krēmu, pārlaista mango biezeni un dekorē ar mango šķēlītēm, piparmētru lapiņām un laima miziņu.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē