- Uz pannas lieluma cepampapīra (vislabāk balta, lai var redzēt cauri) uzzīmē četrus apļus
- 10 cm diametrā un apgriež papīru otrādi.
- Sāk putot olu baltumus (ne uz pašu lielāko ātrumu). Kad jau izveidojušās putas, olu kulšanas ātrumu palielina un pamazām pievieno cukuru un vaniļu.
- Puto, kamēr masa kļūst stingra un spīdīga. Iemaisa etiķi un kukurūzas cieti.
- Masu sadala četrās daļās, ar nazi vai karoti izklājot uz uzzīmētajiem apļiem.
- Cep pusotras stundas 100 grādos. Atstāj cepeškrāsnī atdzist.
- Saldo krējumu saputo ar krēmsieru, iemaisa konservēto mango biezeni.
- Bezē pārliek ar krēmu, pārlaista mango biezeni un dekorē ar mango šķēlītēm, piparmētru lapiņām un laima miziņu.