Vēlies pagatavot interesantu uzkodu savam viesību galdam? Micu – pica bez mīklas, bet ar liellopu, siera un rīvmaizes pamatni būs garda uzkoda neformālām viesībām. Diezgan vienkārša recepte, taču cik pārsteidzoši garšīgs rezultāts!
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
40m
Sastāvdaļas:
Pamatnei
500 g maltas liellopu gaļas
4-5 ēdamkarotes Parmas siera
3 ēdamkarotes rīvmaizes
1-2 ķiploka daiviņas
3 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
sāls, pipari
Pildījumam
250-300 g sasmalcinātu tomātu savā sulā
1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta, sajaukta ar olīveļļu
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!