• Mičelada – alus kokteilis no Meksikas

    Alus
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    23. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mičelada
    Foto: Ieva Andersone
    Mičelada
    Mičeladu Meksikā visbiežāk bauda pludmalē – karstā, bezrūpīgā dienā tā vienlaikus atsvaidzina un arī viegli reibina. Taču šis kokteilis ļoti labi iederēsies arī Jāņos vai jebkurā citā vasaras laika svinēšanā. Šai receptei piemīt patīkams čili spēriens, no kā, protams, var arī izvairīties, nepievienojot piparus.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    • Apakštasītē sajauc sāli un piparus.
    • Lielas glāzes maliņu kārtīgi samitrina ar laima daiviņu un iemērc sāls un piparu maisījumā.
    • Glāzi līdz pusei pilda ar ledu.
    • Pievieno sulas, kā arī Vusteras un tabasko mērces.
    • Ar garu karoti visu apmaisa.
    • Glāzi līdz augšai piepilda ar alu.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē