- Sīki sagriež sīpolu un mazliet rupjāk sēnes.
- Dziļā pannā vai katlā sviestā apcep sīpolus, pievieno sēnes, apcep (ja svaigas, cep, līdz iztvaiko liekais šķidrums un mazliet apcepas).
- Tad pievieno caur spiedi izspiestas ķiploka daiviņas, un sinepes, samaisa.
- Pieber kanēli, pielej baltvīnu, saldo krējumu, arī buljonu (skatās ar daudzumu, lai zupa nesanāk par šķidru), Provansas garšvielas un rozmarīna skujiņas, notrauktas no pāris zariņiem.
- Ļauj vārīties uz nelielas uguns apmēram 10 minūtes. Tikmēr sarīvē plānās skaidiņās Parmas (vai līdzīgu) sieru.
- Pasniedz zupu ar svaigu rozmarīnu un pārkaisītām siera skaidiņām, klāt labi piederas arī kraukšķīgas maizītes.