• Mērcīte, kuras recepti vērts saglabāt! Zilā siera majonēze

    Uzkodas un salāti
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    19. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Zilā siera majonēze
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Zilā siera majonēze
    Garšu un tekstūru sprādziens, kas būs kolosāls sabiedrotais dārzeņiem, grauzdiņiem un citām uzkodām. Bez panikas – receptē izmantojama mazkaloriju majonēze un liesais krējums!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    10m

    Ķiploka daiviņu notīra, liek uz dēlīša, pārkaisa ar sāli un ar nazi saberž pastā.

    Sieru saspaida ar dakšiņu. Pievieno pārējās mērces sastāvdaļas un ar dakšiņu samaisa viendabīgā masā.

    Vislabāk mērce garšo ar svaiga kolrābja, burkāna, ziedkāposta un paprikas daiviņām.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē