- Gatavo plātsmaizes pamatni.
- Saputo sviestu ar cukuru un šķipsniņu sāls, iemaisa olas dzeltenumu, pienu un piesijā miltus, visu sastrādā stingrā mīklā. Uz 30 minūtēm noliek aukstumā.
- Izvāra krēmu – olas sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru, iemaisa miltus, labi sakuļ, lai nav kunkuļu un pievieno uzkarsētu pienu ar sviestu.
- Lej katliņā, liek uz vidējas uguns, nepārtraukti maisot karsē, līdz sabiezē viendabīgā krēmā. Padzesē.
- Mīklu ieklāj 20 × 30 cm lielā cepampanniņā, ar dakšiņu sadursta un uz 10 minūtēm liek cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā.
- No krāsns izņem, nedaudz padzesē un pārklāj ar pagatavoto krēmu.
- Virsū kārto šķēlītēs sagrieztus nektarīnus un mellenes, pārkaisa ēdamkaroti cukura.
- Krāsnī 200 grādu temperatūrā cep 20–25 minūtes.
- Atdzesētu pārkaisa ar pūdercukuru un sagriež gabalos.