• Meksikāņu sautējums chili con carne soli pa solim

    Pamatēdieni
    Kristīne Vilīte
    Kristīne Vilīte
    14. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Absolūts hīts visā pasaulē! Leģendas vēsta, ka šis sautējums dod spēku, izturību, labu atmiņu un asu prātu. Ja vēlies redzēt gatavošanas gaitas bildes, spied Soli pa solim, ja vēlies papildus padomus, spied Pagatavošana.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    6
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    45m
    Kopējais laiks
    1st
    14 vērtējumi
    5/5

    Ņem vērā!

    • Sautējumu vari papil­dināt ar papriku vai burkāniem.
    • Jo lielāks katls un vairāk produktu, jo ilgāks gatavošanas laiks.
    • Nepievieno gaļu, un iegūsi veģetāro versiju chili sin carne (čili bez gaļas)
    • Ja pievienosi vairāk tomātu, iegūsi pikantu biezzupu.
    • Vasarā tomātus savā sulā aizstāj ar svaigiem.
    • Pamēģini pirms pasniegšanas sautējumam pārbērt labi kūstošu sieru. Iegūsi jaunu garšas niansi!

    Pagatavo gvakamoli!

    1. Ņem gatavus avokado, laimu, ķiplokus, tomātu, koriandru, sāli, piparus!
    2. Galvenais spēlētājs ir avokado, kuram garšas proporcijas katrs veido pēc savām sajūtām.
    3. Avokado sablendē vai saspaidi piestā, pievieno laima sulu, ķiplokus, koriandru, sāli, piparus un sīki sagrieztus tomātus.
    4. Visu samaisi!
    5. Asumam vari pievienot halapenjo piparus.

    ! Ja bļodā ieliksi avokado kauliņu, tas par pāris stundām aizkavēs gvakamoles sabrūnēšanu!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē