- Cepampannu pārklāj ar cepampapīru, uz tā liek mīklas loksnes, pārsmērē ar medu un
- pārklāj ar otru cepampapīru.
- Virsū liek otru cepešpannu (slogam, lai mīkla neuzpūstos).
- Cep 180 grādos apmēram 40 minūtes. Uzmana, lai nesadeg.
- Noņem virsējo plāti un papīru, un vēlreiz pārsmērē ar medu, liek atpakaļ krāsnī uz piecām minūtēm.
- Krēmam olas sakuļ ar cukuru un miltiem un lēnām pievieno uzkarsētu pienu.
- Liek uzuguns un maisot karsē, līdz sabiezē. Saldo krējumu saputo un iemaisa atdzisušajā krēmā.
- Pievieno rumu un uzbriedinātu, izkausētu želatīnu.
- Kad krēms sāk sastingt, sadala uz pusēm un pārklāj divas atdzisušās mīklas kārtas.
- Pāri liek atlikušās mīklas kārtas. Uz pāris stundām noliek kārtīgi sastingt.