Pati kūka gan būs jāizcep mammai vai vecmāmiņai, bet burkāniņu stādīšana un, jo īpaši, apēšana sagādās prieku mazajiem. Turklāt šī ir tā retā reize, kad kūka ir veselīga, jo tā pārsvarā sastāv no burkāniem un maltiem lazdu riekstiem.
Sandija Šēnberga
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
1st 30m
Sastāvdaļas:
Pamatnei
400 g burkānu
35 g marcipāna
4 olas
80 g cukura
šķipsniņa sāls
1 nepilna tējkarote citrona sulas
1 apelsīns
200 g maltu lazdu riekstu
50 g miltu
2 tējkarotes cepamā pulvera
pustējkarote kanēļa
Pildījumam
500 g saldā krējuma
2 ēdamkarotes želatīna
vaniļas cukurs
100 g pūdercukura (var likt mazāk un izmantot parasto cukuru)
sauja nesālītu un attīrītu pistāciju (vai ķirbju sēkliņas)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!