• Mārtiņdienā recepte no Mārtiņa Sirmā: Reņģītes, cik vien vienkārši var!

    Reņģes
    Ilze Klapere
    10. novembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Jā, tieši tā Mārtiņš teica – cik vien vienkārši var! Bet garais nosaukums šai gardajai uzkodai ir ceptas reņģītes skābā krējuma un mārrutku mērcē ar kvasā un saulespuķu eļļā mērcētu rudzu rīvmaizi un Latgales salātiem. Vārdu sakot, viss, ko latvietis mīl!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    20m
    3 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē