Jā, tieši tā Mārtiņš teica – cik vien vienkārši var! Bet garais nosaukums šai gardajai uzkodai ir ceptas reņģītes skābā krējuma un mārrutku mērcē ar kvasā un saulespuķu eļļā mērcētu rudzu rīvmaizi un Latgales salātiem. Vārdu sakot, viss, ko latvietis mīl!
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
20m
4 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
pāris karotes skābā krējuma
mārrutki pēc garšas
pāris karotes rudzu rīvmaizes
saulespuķu eļļa (nerafinēta) un kvass rīvmaizes piesūcināšanai
Latgales salāti (konservēti vai gatavoti uzreiz - skatīt aprakstā)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!